C. Groenenboom B.V. nieuwe subsponsor voor Slikkerveer

c.-groenenboom-b.v.-nieuwe-subsponsor-voor-slikkerveer

Geplaatst op: 22-06-2014

Slikkerveer is zeer verheugd dat het C. Groenenboom B.V. kan presenteren als nieuwe subsponsor voor de club. Het transport- en containerservicebedrijf is een begrip in zijn branche en al jaren als een trouwe sponsor aan de vereniging verbonden. Na afloop van het Businesstoernooi, het Aad van Buren Six to Six toernooi, ondertekenden Ineke Groenenboom, in het bijzijn van haar bij Slikkerveer voetballende zoon Dion, voorzitter Joop van Ettinger en Dennis Bothoff het nieuwe contract. De verbintenis geldt voor de komende drie jaar.

C. Groenenboom B.V. is al sinds 1962 actief in het wegvervoer. Naast het vervoer van zeecontainers, neemt het vervoer van bouw- en constructiematerialen, kantoorunits, machines en pompmaterialen nog altijd een belangrijke plaats in. Daarnaast richt het bedrijf zich op de reparatie en het opknappen van containers. Voorzitter Joop van Ettinger reageerde enthousiast na de ondertekening: “Er is al geruime tijd sprake van een prettige samenwerking tussen beide partijen. Deze uitbreiding van het sponsorschap zien we als een mooie bekroning op onze fantastische relatie”.

Foto: Vlnr.: Joop van Ettinger, Ineke Groenenboom, Dion Groenenboom en Dennis Bothoff.