Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Black and White zaterdag 31 maart | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Black and White zaterdag 31 maart

black-and-white-zaterdag-31-maart

Geplaatst op: 26-03-2018

Slikkerveerders opgelet! Hebben jullie ook altijd last van het niet kunnen kiezen als je meerdere fantastische keuzes hebt, maar je eigenlijk geen van de mogelijkheden door je handen wilt laten glippen? Met datzelfde gevoel zat de activiteitencommissie een aantal weken terug ook. Dat er weer een gezellige feestavond gepland moest worden, daar was geen twijfel over mogelijk. Maar het thema, dat was iets waar we maar niet uitkwamen. Moest het een feest worden met het thema 'Fout'? Een feest vol met 80's en 90's muziek? Een avond gevuld met (Nederlandse) hip-hop zoals Broederliefde en Josylvio? We dachten zelfs nog even aan een playbackshow.

Uiteindelijk was het niemand minder dan Giovanni van Bronckhorst die met een geniaal idee kwam. “Zorg gewoon dat iedereen een leuke avond beleeft. Ronnie Flex en Boney M. gaan echt prima samen hoor als je het mij vraagt. Wij kunnen trouwens toch geen kampioen meer worden, dus waarschijnlijk komen wij ook nog wel met een mannetje of 20”, klonk het uit de mond van de Feyenoord trainer, die al van kleins af aan groot fan is van Sv Slikkerveer. “Sinds het moment dat mijn vader mij voor het allereerst meenam naar het Sliknest ben ik verkocht. De goede voetballers die daar voort zijn gebracht, de goede sfeer op het sportpark en de meest gezellige voetbalkantine van de regio. Slikkerveer is en blijft mijn grootste liefde”. De kogel was door de kerk.

Op zaterdagavond 31 maart wordt de kantine omgetoverd tot één grote fissa waar alle muzieksmaken elkaar kruisen. Dus, ben je 18 plus, ben je 18 plus, ben je 18 plus? Nodig je hele voetbalteam uit, breng een intro mee, ennnnnn.. zorg ook dat je die avond iets met Black and White aantrekt!

Tot dan!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x