Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Binnenmaas E3- SVSlikkerveer E3   3 - 5 | sv Slikkerveer

Binnenmaas E3- SVSlikkerveer E3   3 - 5

Geplaatst op: 09-02-2014

Onderweg naar Binnenmaas kwam het met bakken naar beneden, hopelijk wordt het snel droog.

Om 09:45 Gaan onze jongens er tegen aan.  Wij nemen plaats in de dug-out. Heerlijk want het waait erg hard. We beginnen goed, de jongens nemen hun plekje in het veld in en spelen lekker breed. In de 5e minuut al valt een doelpunt, Rick geeft mooi voor en Danijal maakt de eerste voor vandaag. 0-1 Ik zit druk te schrijven maar daar is geen tijd voor want daar schiet Binnenmaas met een hoge bal de 1-1 in de 7e minuut binnen.   De bal wordt goed rond gespeeld en Binnenmaas gaat weer richting doel. Gelukkig word de harde bal gehouden door Roderick, met zijn kont wel te verstaan (ha ha).  Snel neemt Slikkerveer de bal over en gaat richting het doel… naar Rick want die staat vrij roepen wij nog maar helaas… Mike schiet heel hard naast. Er wordt dan een tijdje wat rommelig gespeeld. Veel overgespeeld. Daardoor komt Binnenmaas voor het doel van Kevin, gelukkig knalt hij de bal hard weg maar komt ook nog een keer terug. Ook goed weggewerkt, prachtig!! Het spel wordt er niet echt beter op want in de 15e minuut volgt de 2-1 en via een “flut” balletjes ook nog de 3-1… Het lijkt dan dat de jongens van Slikkerveer wakker geworden zijn, werd tijd. Ze gaan de aanval in en inderdaad, ze scoren de 3-2, Mike!!!! Hoekschop Binnenmaas, de bal vliegt heen en weer voor het doel maar mag er gewoon niet in blijkbaar. Slikkerveer verovert de bal dan weer en Rick gaat er mee vandoor….maar waar is dan iedereen.   Hoekschop Binnenmaas en Silke redt de bal uit het doel, prachtig Silke!!! Rust

Om 11:25 gaat de wedstrijd verder. Het lijkt of de jongens een “donderspeech” gehad hebben in de rust want er spelen ineens heel andere jongens. Na een minuut of 7 komt Scott gelukkig het team weer versterken, fijn dat je terug bent. En resultaat was er direct, door een mooie voorzet van Scott kan Rick scoren 3-4!!  Dan krijgen we een vrije trap tegen omdat Roderick een speler blijkbaar te hard duwde…  Geen gevaar en het spel gaat verdere en zien we Scott het doel in rollen samen met de keeper.  De pret mocht alleen niet lang duren voor Scott want na een aantal minuten kwam de bal toch weer te hard op mijn voet en was het over.  Voor dat ik het door had was het ineens 3-4 door Rick. Slikkerveer blijft dan een tijdje gevaarlijk voor het doel van Binnenmaas hangen maar de bal gaat er steeds weer niet in. Dan wordt Silke er uit gestuurd voor 10 minuten omdat hij een speler neerhaalde… had 5 minuten moeten zijn. ….  Maar goed, Danijal moet naar achteren en ineens zie je de felheid in die jochies. Ze gingen als leeuwen tekeer. Prachtig om dit te zien. Samen waren ze ineens zo sterk, een echt team!!! Danijal had het benauwd en pijn in zijn been, Rick had ook pijn in zijn been, Roderick was kapot,Mike was leeg,Alejandro liep op zijn tandvlees maar ze klaagde geen van allen, ze gingen keihard door!!! Alejandro speelt de bal een aantal keer goed weg en krijgt Slikkerveer kans na kans maar mag de bal er gewoon weg niet in…..  Dan in de 22e minuut breekt Rick door, 3-5 YEAH!!!! Wat een mooi spel zeg!!! Veel mooie kansen gezien, als we iets meer hadden over gespeeld hadden we denk ik met 3-8 kunnen winnen.

Des al niet te min, een leuke wedstrijd met een prachtige 2e helft en met een “hatt-Rick” (grapje)  voor Rick.