Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Bestuursmededeling Ledenmutaties | sv Slikkerveer

Bestuursmededeling Ledenmutaties

Geplaatst op: 10-06-2013

Ledenmutaties

Wijzigingen in het ledenbestand dienen schriftelijk aan het secretariaat te worden doorgegeven.
Persoonlijke gegevens (adreswijziging, wijziging telefoonnummer, etc.) alsmede wijzigingen die betrekking hebben op uw lidmaatschap (wijze van contributiebetaling, wijziging van spelend in rustend lid, opzegging, etc.) dient u op één van de volgende manieren aan de vereniging kenbaar maken:

1. schriftelijk middels toezending aan:
secretariaat sv Slikkerveer, Postbus 106, 2980 AC  Ridderkerk

of via email naar het volgende emailadres:
secr@svslikkerveer.nl

2. schriftelijk middels deponering in de speciale brievenbus die is opgehangen aan de muur links van de ingang van het wedstrijdsecretariaat in ons clubgebouw

Onze ledenadministratie is op donderdagavonden van 19:00 tot 21:00 uur geopend.
De heer Jan Kuiper is dan aanwezig en u kunt zich bij hem melden voor het inleveren van pasfoto’s, overschrijvingsformulieren, vragen over ledenadministratie e.d.