Bestel tot en met 22 november je merchandise artikel

bestel-tot-en-met-22-november-je-merchandise-artikel

Geplaatst op: 16-11-2020

Bestellen via de webshop
Alle leden, die hun eigen voetbalplaatjesalbum hebben, vinden op hun gepersonaliseerde album een unieke code waarmee zij kunnen inloggen op www.myclubstars.store. Via deze webshop is er de mogelijkheid om merchandise-artikelen met het sportplaatje erop te kunnen bestellen. Altijd al je eigen voetbal-mok, sleutelhanger of muismat willen hebben? Bestel dan nu. Kijk op pagina 2 in je boek naar alle mogelijkheden.

Let op bestellen kan tot en met zondag 22 november aanstaande. Nabestellen is niet mogelijk.

Alle artikelen die besteld zijn kunnen worden afgehaald op zaterdag 12 december in de kantine van SV Slikkerveer tussen 10.00 en 13.00 uur.

Door een leuk op maat gemaakt kado te bestellen help je ook indirect SV Slikkerveer, want een deel van de inkomsten gaan rechtstreeks naar de vereniging. Steun jij de club ook? Welk artikel ga jij bestellen?