BERKA nieuwe bordsponsor

berka-nieuwe-bordsponsor

Geplaatst op: 04-09-2017

Sv Slikkerveer heeft een sponsordeal gesloten met Danny Rijnberk van BERKA Projects. De speler van het tweede is dit jaar eigenaar geworden van een eigen meubelmakerij en zal de komende drie seizoenen met zijn bedrijf langs het hoofdveld op het Reijerpark opvallen.

BERKA is een nieuw Ridderkerks creatief bureau dat helpt bij het ontwerpen van interieur, het maken van meubels en renovatie van ruimtes. Zij zijn gespecialiseerd  in maatwerk oplossingen voor woonkamers, keukens, kantoren en winkels. De meubelmakerij is gevestigd aan de Zadelmakerstraat 17, achter de McDonald’s.

Pim Bakker, commerciële zaken bij sv Slikkerveer, is erg tevreden met de deal: “Danny is iemand die al sinds de F’jes bij onze vereniging speler is. Het is prachtig voor ons dat zulke jongens later, in zo’n vorm, iets willen betekenen voor Slikkerveer.”

In ruil voor het sponsorbord zal BERKA voor verschillend exterieur zorgen op het sportpark. Zo staat er op dit moment al een grote houten bankmeubel buiten de kleedkamers, die door BERKA is geleverd.

Meer informatie over BERKA vindt u op www.berkaprojects.nl of via hun Facebookpagina.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x