Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Trainingstijden ongeselecteerde senioren | sv Slikkerveer

Trainingstijden ongeselecteerde senioren

Geplaatst op: 21-10-2020

Beste ongeselecteerden en rustende senioren,

Helaas is corona nog aan de macht en zijn wij genoodzaakt ons aan de opgelegde regels te houden.

Gevolg: geen wedstrijden en strengere maatregels voor de seniorvoetballers: geen kleedkamers, niet douchen en kantine gesloten. Dus heb ik jullie hulp nodig bij onze trainingen, die wel door kunnen gaan.  Alleen de regel van maar 4 spelers per groep maakt het wel erg moeilijk. Ik hoop dat wij net als in het voorjaar onze conditie op peil kunnen houden via Yips oefeningen. En dat we snel weer partijtjes mogen spelen of nog beter competitie.

Ik ga met wedstrijdsecretaris Mike van der Stel proberen om zowel op dinsdag en donderdag van 21:00 uur tot 22:00 uur te kunnen trainen. Het verzoek is wel vooraf aanmelden dat je meedoet en hulp bij het uitzetten en opruimen van de hulpmiddelen om de veldjes af te bakenen.

Jullie begrijpen dat we dit met zijn alle moeten oplossen.
Alvast bedankt voor alle hulp.

Sportieve groet Gilles (Yip) en Mike.

Aanmelden kan via Gilles Brandt = 06 - 30510073.