Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Bericht voor alle seniorenteams | sv Slikkerveer

Bericht voor alle seniorenteams

Geplaatst op: 06-09-2018

Beste leden,

Per ingang van dit seizoen is het niet meer toegestaan om eigen drankwaren op het sportpark te nuttigen. De laatste seizoenen heeft het bestuur gemerkt dat - vooral bij de seniorenelftallen - regelmatig van huis meegebrachte consumpties mee de kleedkamers in werden genomen. Zoals jullie wellicht kunnen begrijpen, is onze kantine een van onze belangrijkste inkomstenbronnen om bijvoorbeeld de maandelijkse huur van onze velden, onderhoud, belastingen, en andere uitgaven te voldoen. Als tegemoetkoming hebben wij besloten dat onder andere de prijs van een tray bier (24 blikken) verlaagd is. Per team mogen tevens twee kortingsbonnen per wedstrijddag besteed worden (op te halen bij het wedstrijdsecretariaat), waardoor tegen een flink gereduceerd tarief (€ 23) geconsumeerd kan worden.

Vertrouwende erop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij het bestuur, en in specifiek bij Stefan van Buuren en Jeroen Capelle.