Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Bericht voor aanvoerders senioren + veteranen & leiders A-junioren teams | sv Slikkerveer

Bericht voor aanvoerders senioren + veteranen & leiders A-junioren teams

Geplaatst op: 21-10-2013

Mededeling Wedstrijdsecretariaat tbv  Senioren en A-junioren

Beste sportvrienden,

In week 51 zijn de laatste trainingen van 2013 voor de senioren op dinsdag 17 december en donderdag 19 december. Om het jaar goed af te sluiten organiseren wij op zondag 22 december 2013 het YIP's Kerstballe toernooi, en indien geslaagd, ook nog eens de revanche op zondag 05 januari 2014 met het YIP's Oliebolle toernooi.

Dus, hierbij worden alle spelers en begeleiding uitgenodigd van Slikkerveer 1 t/m Veteranen en A-junioren en het speciale TNT'13 (dinsdagavond team) om hieraan deel te nemen. Het word een mixedtoernooi, met team’s welke door de toernooi commissie worden samengesteld. Ons verzoek is hierbij of de leider/aanvoerder van bovenstaande teams z.s.m. de deelnemende spelers aan het wedsecretariaat kunnen doorgeven. Hierdoor kunnen vooraf de team’s en het speelschema bekend gemaakt worden via weekbrief en Slikkerveer site.

Dick v.d. Meer en Gilles Brandt
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x