Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Bas van der Padt stopt met fluiten | sv Slikkerveer

Bas van der Padt stopt met fluiten

bas-van-der-padt-stopt-met-fluiten

Geplaatst op: 09-12-2018

Afgelopen zondagmiddag 9 december werd in de bestuurskamer vrijwilliger Bas van der Padt in het zonnetje gezet bij de wedstrijd van Slikkerveer tegen Wanica Star. De 72-jarige Bas van der Padt heeft vorige week namelijk zijn laatste wedstrijd als scheidsrechter gefloten bij de C1 van Slikkerveer. Bas heeft daarmee ruim 40 jaar wekelijks zijn wedstrijdjes bij de jeugd gefloten en werd daarom door Slikkerveer-voorzitter Joop van Ettinger terecht in het zonnetje gezet.