Barendrecht en sv Lopik winnen Ladies Day * Foto-update

Geplaatst op: 12-06-2016

Foto-update:
Inmiddels is het foto-album van het toernooi gereed. Voor de kleine versie foto-bestanden: Klik hier.
Er was al vraag naar foto's op posterformaat, hetgeen nu ook mogelijk is: Klik hier.

Op zaterdag 11 juni was het een geweldige Ladies Day bij Slikkerveer waarbij door de teams werd gespeeld om de Frank Kieboom Memorial. Om 9:45 uur werd de presentatie gehouden van de 14 deelnemende teams, waarna de opening werd verricht door de familie van Frank Kieboom, die als initiator van meisjesafdeling bij Slikkerveer een geweldige inspirator was, maar helaas veels te jong is overleden bij een noodlottig ongeval.

Om 10:00 uur trapten de meiden af voor hun wedstrijden. Het hele toernooi werd een groot feest met heel veel mooie wedstrijden, schitterende doelpunten en mooie prijzen. Tussendoor werd ook nog gespeeld om de penaltybokaal, waarbij Sparta-keeper Ricardo Kieboom zich uitstekend weerde in het doel. Na een licht druilerig begin klaarde het weer in de loop van dag helemaal op en kwam zelfs het zonnetje nog even door. Na de finalewedstrijden waren ook de grote prijswinnaars bekend en kon de hudiging plaatsvinden. Voor Slikkerveer als gastheer betekende dit een paar fraaie ereplaatsen. Winnaar in de poule van MB werd sv Lopik en bij de MC werd Barendrecht de kampioen.

Uitslagen:

MB-Poule
1. sv Lopik
2. Slikkerveer
3. CWO
4. Poortguaal
5. Deltasport
6. Lelystad
7. IFC
8. Smitshoek

MC-Poule
1. Barendrecht
2. Zwaluwen
3. Slikkerveer
4. IFC
5. PPSC
6. SJO GHVV ´31

Na de afsluiting van het toernooi, dat ook meteen de afsluiting betekende van een lang seizoen wachtte de meiden van Slikkerveer nog een leuke verrassing, namelijk de langverwachte medaille waar ze het hele jaar hard voor hebben gewerkt. Iedereen die zich weer heeft ingezet om dit toernooi tot een groot succes te maken wordt vanaf deze plaats weer hartelijk bedankt.  Allemaal alvast tot ziens op de volgende editie van de Frank Kieboom Memorial.

Een foto-album van de dag volgt binnenkort nog.