Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Barendrecht E4 - Slikkerveer E3 4-3

Geplaatst op: 18-11-2013

Op de vroege ochtend van deze 16de november stonden onze mannetjes te trappelen van ongeduld om Barendrecht van het gras te spelen. Het was erg vroeg en niet bijster warm en helaas leek de grasmat meer op een modderpoel, maar niet te min starten we voortvarend en stonden we binnen een minuut op een 0-1 voorsprong. Roderick scoorde uit een mooie pass van Mike. Slikkerveer was het meeste aan de bal in de eerste helft en Barendrecht had het nakijken. Al snel in de derde minuut deed Silke een poging om het doel van de tegenstander te bereiken maar helaas zonder resultaat. Hierna kreeg Barendrecht een eerste kans om een aanval op te zetten en gelukkig was daar Kevin die de bal goed onderschepte en terug in het spel bracht bij Slikkerveer. Het werd nog even spannend toen slikkerveer een foutje in de verdediging maakte maar Silke en Kevin loste het samen goed op. Slikkerveer was weer in de aanval en kreeg een corner. Danijal en Mike kregen de bal helaas niet over lijn. Het was pas in de 15e min dat er weer druk gezet werd door Slikkerveer. Er werd vooral veel heen en weer gepingeld zonder echte concrete aanvallen op het doel. Een een-tweetje van Rick en Danijal zorgde nog voor enige stress bij de keeper van B’drecht maar helaas niet voor een doelpunt. De minuten van eerste helft tikten weg en er was nog veel balverlies. Kaj kwam in een gevoelige botsing met zijn tegenstander en moest even bijkomen aan de kant, hij kon gelukkig verder spelen. Het koulijdende publiek kreeg aan het einde van de eerst helft nog een paar fraaie doelpogingen te zien. Scott die een voorzet gaf aan Mike en er nog een corner uitsleepte. Een mooi schot van Mike die helaas over het doel ging. In de allerlaatste minuut scoorde Rick nog de 0-2 zodat we met een gerust hart naar de kleedkamer kamer konden.

De tweede helft begon net als de eerste helft direct met een goede aanval en een mooi schot van Rick 0-3. Helaas voor Slikkerveer had B’drecht een donderspeech gekregen en een speler van positie gewisseld. Het geheime wapen had zich achterin verstopt en gaf in de eerste helft de indruk niet bijster goed te kunnen voetballen om vervolgens in de tweede helft een aantal flinke harde trappen richting doel te geven zodat de stand ineens geen riante 0-3 voorsprong was maar na 10 min spelen een achterstand van 4-3. Dat was even slikken en duurde wel even voordat onze knulletjes van de schrik bekomen waren, in de 11de min kwam er pas weer een aanvalspoging die helaas geen verandering in de stand aanbracht. De tweede helft werd toch vooral gedomineerd door B’drecht en wij speelden wel erg slordig met veel te korte ballen en vergeefse pogingen om bij het doel van B’drecht te komen. Kaj en Mike lukte het uiteindelijk wel om bij het doel van de tegenstander te komen. Helaas eindigde de bal aan de andere kant voor het doel van Kevin en kreeg B’drecht een corner. Danijal had nog een goede kans in de 17de min en een kopbal van Rick ging ook net over. Met nog 5 min te gaan was het nog erg spannend. Rick had nog een mooi schot en samen met Danijal nog een mooie uitbraak. Het mocht allemaal niet baten. Na het fluitsignaal snel douchen en deze pot maar even vergeten. 

TrudySliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x