Barendrecht A2 - Slikkerveer A1

Geplaatst op: 13-10-2012

"Om tien uur op het Sliknest....!"

Ai, da's voor sommigen wel heel erg vroeg maar om 11.30 uur stond het treffen tegen Barendrecht (A2) op het programma. Of het aan dit vroege tijdstip lag weet ik niet, feit is wel dat de HDI Gerling slap startte en geloofde dat het vanzelf goed zou komen. Na zo'n dertig minuten spelen (in de stromende regen) begon het beter te lopen en Robert schoof na een steekballetje van Iwan de bevrijdende treffer binnen. Vijf minuten later verdubbelde onze spits de voorsprong (steekballetje Mitch: genomineerd voor "steek van de week") door onberispelijk binnen te knallen. Slikkerveer heerste en het wachten was op meer treffers. Robert legde perfect terug en Ruub was er als de kippen bij om de derde goal aan te tekenen.

Tijd voor een bakkie en overwinning in de knip.......zou je denken! Coach Ernst was er ondanks de voorsprong niet gerust op en dat zou later blijken. Wederom begon de HDI Gerling equipe zwak aan de hervatting (waar ligt dit toch aan?) en zowaar scoorde Barendrecht tegen. De organisatie achterin was een beetje weg en door niet accuraat ingrijpen scoorde de tegenstander nog een keer. Slikkerveer zette even aan en gelukkig wist Ruben nog een keer te scoren.

Overwinning in de knip......zou je denken! Niets was minder waar. Binnen no time wist Barendrecht vlak voor tijd nog twee maal te scoren zodat er met een beschamend puntje huiswaarts werd gekeerd. In dit geval spreek ik van een verliespunt aangezien we in een eerder stadium allang afstand hadden moeten nemen van deze tegenstander. Ook de drie gele kaarten waren m.i. niet nodig. Niet getreurd, ook hier leren we met z'n allen van en dinsdag weer vol aan de bak op de training!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x