B2 kampioen na thriller bij Binnenmaas

b2-kampioen-na-thriller-bij-binnenmaas
Bekijk alle foto's van: 2014-05-03 Binnenmaas B1 - Slikkerveer B2>

Geplaatst op: 03-05-2014

Op zaterdag 3 mei 2014 werd Slikkerveer B2 kampioen na een ware thrillerwedstrijd tegen directe concurrent Fc Binnenmaas B1. In de eerste helft kwam de ploeg van trainer Richard Neimeijer en leiders Theo Jagt en Johan Plaisier op een 0-1 voorsprong tegen Binnenmaas door een prima actie van Leon Quaak. Er waren zelfs nog verschillende kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar het bleef tot aan de rust 0-1.
Na de thee bleef Slikkerveer het beste van het spel houden, al was dat zo af en toe behoorlijk slordig. Alleen voor de keeper en een schot op de paal, maar de bal leek er voor Slikkerveer niet meer in te gaan vanmiddag. Aan de andere kant werd fout op fout gestapeld in de eigen defensie en was het wachten op de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk ook nog: 1-1, nadat Slikkerveer net in ondertal was gekomen na een gele kaart. Een minuut of twee later werd het zelfs vanaf elf meter 2-1 voor de thuisploeg. De coaches en supporters langs de lijn wisten het even ook niet meer, maar na uiteindelijk bleken de coaches een gouden wissel in petto te hebben. Leon Quaak werd er weer ingezet in de voorhoede en tot tweemaal toe wist hij de keeper van Binnenmaas op rij te passeren en daarmee zijn hattrick en stempel op deze wedstrijd te zetten. Gelukkig bleef het bij deze voordelige stand en na het laatste fluitsignaal kon het dak eraf in Maasdam.
Uit handen van jeugdvoorzitter Bert Schouten kreeg aanvoerder Philip Dragon de kampioenschaal overhandigd en kon het feest beginnen.