Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

B1 verliest met 1-2 van BVO Excelsior Barendrecht (dames)

b1-verliest-met-1-2-van-bvo-excelsior-barendrecht-dames
Bekijk alle foto's van: 2020-03-04 Slikkerveer B1 - Dames Excelsior Barendrecht>

Geplaatst op: 04-03-2020

Op woensdag 4 maart speelde Slikkerveer B1 (JO17-1) een vriendschappelijke wedstrijd tegen de profs van Excelsior Barendrecht (dames), dat wordt getraind door Richard Mank, oud-trainer van Slikkerveer en in Mitchel van der Spoel een keeperstrainer heeft, die natuurlijk ook jarenlang het doel van ons eerste elftal verdedigde.

Op het eigen sportpark kreeg Slikkerveer al vroeg de eerste kans van de wedstrijd, maar de spits kwam net iets te kort. Vijf minuten later was het Excelsior Barendrecht dat met een corner dichtbij was, maar de keeper van Slikkerveer lette goed op. Lange tijd ging de wedstrijd gelijk op en hielden beide teams elkaar goed in evenwicht. Na 35 minuten spelen werd het 0-1 voor de bezoekers na een slimme bal uit een corner. Voor rust kreeg Slikkerveer nog wel wat kansjes, maar bleef het 0-1.

In de tweede helft werd het na een kwartier spelen 0-2 na een goed uitgespeelde aanval. Vijf minuten later moest de keeper van Slikkerveer weer redding brengen op een inzet van de dames en dat deed hij goed. Halverwege de tweede helft maakte Slikkerveer knap de aansluitingstreffer: 1-2 en bleef het proberen om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Helaas lukte dat niet, maar kon trainer Serkan Karakus wel worden teruggekeken op een geslaagde oefenwedstrijd.