Autisten competitie van start

autisten-competitie-van-start

Geplaatst op: 13-09-2013

Na jaren praten, begint a.s. zaterdag 14 september, de autisten competitie. Weliswaar nog niet onder de vlag van de KNVB, maar daar komt in de toekomst wellicht verandering in.
Het programma ziet er als volgt uit:

NOCKralingen JG3 – PGS Vogel JG1 aanvang 11:30 uur
ASW JG1 – Slikkerveer JG1 aanvang 11:30 uur
TOGB JG1 – PGS Vogel JG2 aanvang 12:30 uur
ASW JG2 – AVV JG1 aanvang 12:30 uur

De verenigingen, allen uit het district West 2, hebben de handen ineen geslagen en deze kleine competitie opgezet.
De deelnemende verenigingen zijn:

PGS Vogel Den Haag
sv Slikkerveer Ridderkerk
TOGB Berkel en Rodenrijs
ASW Waddinxveen
AVV Lisse/Noordwijk Lisse/Noordwijk
NOCKralingen Rotterdam

Van Slikkerveer zijde zal Aad Neeskens een 2-tal wedstrijden onder zijn hoede nemen. Na deze gezamelijke aftrap is het de bedoeling dat de competitie als een reguliere competitie verder gaat en er afwisselend bij de diverse verenigingen een wedstrijd plaats zal vinden. Ook de nederlandse media zal aandacht aan deze competitie geven en oa. NOS (18.00/20.00 en jeugdjournaal 18.45), RTL4 (19.30) en het AD zijn aanwezig, ook RTV Rijnmond was aanwezig om opnames te maken die waarschijnlijk maandag as uitgezonden worden. In de NOS journaals van 18.00 en 20.00 zal hier aandacht aan geschonken worden.

Voor het team van Slikkerveer staat dan nog het volgende op het programma:

Op 28 september vindt de Rotterdam Sport op Maat dag plaats. Deze vindt plaats op de aangelegde sport accommodatie in het zuiderpark. Alle aangepaste sporten krijgen deze dag de kans om hun sport te promoten. Wij zullen hieraan deelnemen dmv onze 2e competitie wedstrijd te voetballen Slikkerveer-NOC Kralingen.

Op vrijdagavond 28 februari zal er een voorwedstrijd gevoetbald worden bij FC Dordrecht.  Om kwart over 6 zal deze wedstrijd starten in het stadion van fc Dordrecht, voorafgaand aan de wedstrijd fc Dordrecht-Fortuna. In de rust zal er er worden deelgenomen aan de penalty bokaal.