Auti Team verslaat Slikkerveer 1 met 2-1

auti-team-verslaat-slikkerveer-1-met-2-1

Geplaatst op: 11-04-2013

Op woensdagavond 10 april konden de spelers van het Auti Team rekenen op 10 gastspelers. Dit waren niet zomaar voetballers, maar de spelers van het eerste elftal, die onder leiding van trainer Aad samen met de jongens aan het werk werden gezet. Na enkele vrije passing oefeningen, werd het dribbelwerk van de heren op de proef gesteld. Samen met de jongens werd er vervolgens getraind op afwerken, maar het allerleukste werd uiteraard voor het laatst bewaard: de partijen.

In het partijspel namen de trainers en het Auti Team het op tegen de spelers van Slikkerveer 1, bestaande uit Mitchel van der Spoel, Kevin Birahij, Johan van Wijk, Mike van Dongen, Hugo A-Tjak, Afendy Roehoepoetij, Ronald Capelle, Daan Koekebacker, Roy Vlasblom en Steven de la Rambelje. Al snel kwamen de Auti's door goed samenspel op een 1-0 voorsprong. De jongens waren op stoom, want niet veel later moest keeper Mitchel weer de bal uit het net vissen en was de score verdubbeld naar 2-0. Toch kon het eerste nog iets terug doen door een mooie hakbal van Roy Vlasblom. Deze goal kwam te laat, want net na het uitbundig vieren van het doelpunt en nog voor de aftrap blies trainer Aad voor het eindsignaal, waardoor het Auti Team de trainingspartij met  2-1 won.

Al met al een zeer leuke en leerzame training waarin beide teams zeer goed met elkaar op konden schieten. Hierdoor werd het een erg sportieve en enthousiaste avond, die werd afgesloten met een gezamenlijke foto en een handtekeningensessie.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x