Auti 2 team viert kampioenschap

auti-2-team-viert-kampioenschap

Geplaatst op: 18-06-2015

Afgelopen woensdagavond is het team Auti 2 kampioen geworden in hun poule. Zij speelden dit seizoen 7x7 competitie en zijn door hartstikke goed te spelen kampioen geworden. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Op zaterdag 27 juni wordt de 4e editie van het Internationale ASS Toernooi gehouden op het eigen Reijerpark. Na dit toernooi worden bij de prijsuitreiking de kampioenen ook nog eens in het zonnetje gezet en gehuldigd.

,,Nadat we enkele jaren geleden begonnen zijn met het voetballen voor autisten ben ik er trots op dat we vandaag gastheer mogen zijn van een toernooi met deze omvang. Als ik zie wat er de afgelopen jaren bereikt is door de mensen die hier bij betrokken zijn kan ik als voorzitter er alleen maar trots op zijn. Door de inspanningen van deze vrijwilligers en de verenigingen hier in de omgeving staat het seizoen 2015-2016 het Auti voetbal zelfs op de officiële KNVB kalender in district West II en neemt deze de organisatie van deze competitie voor hun rekening. Dit is mogelijk geworden door de volharding en enthousiasme van deze mensen waarvoor complimenten. Ook een speciaal woord van dank aan de sponsoren voor deze dag en dan rest mij niets dan iedereen een sportief toernooi te wensen'', aldus voorzitter Joop van Ettinger in het programmaboekje van het toernooi.

Meer informatie over het 4e Internationale ASS Toernooi: Programmaboekje