Arjan ‘t Jong krijgt lintje in Zwijndrecht

arjan-t-jong-krijgt-lintje-in-zwijndrecht

Geplaatst op: 28-04-2017

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen werd in Zwijndrecht een in Ridderkerk zeer actieve vrijwilliger in het zonnetje gezet met een koninklijke onderscheiding. Ons bestuurslid Arjan 't Jong werd namelijk benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau in zijn woonplaats door burgemeester Dominic Schrijer tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bethelkerk. Met maar liefst 14 decorandi was men in Zwijndrecht uitgeweken van het gemeentehuis naar de kerk aan de Rotterdamseweg.

Arjan 't Jong werd onderscheiden vanwege zijn langdurige verdiensten voor voetbalvereniging sv Slikkerveer, RTV-Ridderkerk en de Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk, waarbij hij in alle drie de besturen actief is en diverse vrijwilligersfuncties vervult.