Arie van Beek en Theo Jagt 75 jaar lid

Geplaatst op: 03-07-2016

Bij voetbalvereniging Slikkerveer zijn dit jaar twee bijzondere leden maar liefst 75 jaar lid. Afgelopen zaterdag werden Arie van Beek (87) en Theo Jagt ( bijna 92) in het zonnetje gezet door voorzitter Joop van Ettinger met een bijzonder Slikkerveer taart.

,,Het is gebruikelijk bij Slikkerveer dat we onze jubilarissen pas huldigen nadat het lidmaatschapsjaar voorbij is op de Nieuwjaarsreceptie en dat is feitelijk dan al weer een half jaar later. Zo lang wilden we daar niet op wachten, want met zowel Arie als Theo hebben we twee kanjers binnen onze vereniging waar we supertrots op zijn´´, aldus Joop van Ettinger.

Beide leden staan het liefst elke zondag nog bij het eerste elftal langs de lijn en houden alle verrichtingen van ´hun cluppie´ heel nauwgezet bij. Tijdens het komende Ridderkerk Toernooi dat dit jaar gehouden wordt bij Slikkerveer zullen ze op de finaledag samen de aftrap gaan nemen. Op de Nieuwjaarsreceptie volgt dan pas de officiële huldiging, maar daar smaakte de taart nu niet minder om.