Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Andre Stafleu stopt als hoofdtrainer | sv Slikkerveer

Andre Stafleu stopt als hoofdtrainer

andre-stafleu-stopt-als-hoofdtrainer

Geplaatst op: 17-12-2020

Aan het einde van dit seizoen zal trainer Andre Stafleu stoppen als hoofdtrainer van het eerste elftal van SV Slikkerveer. Als deze drie seizoenen voorbij zijn kan Andre terugkijken op een wel hele bijzondere periode als hoofdtrainer. Het eerste seizoen bestond uit een experiment van de KNVB, namelijk een seizoen met een aparte najaarscompetitie en een aparte voorjaarscompetitie. Het tweede seizoen werd door corona vroegtijdig beëindigd en voor dit derde seizoen is het nog maar de vraag of het afgemaakt zal kunnen worden met het normale aantal wedstrijden. Andre heeft aangegeven binnen de vereniging actief te willen blijven. SV Slikkerveer gaat op zoek naar een geschikte opvolger.