Let op: Zaterdag 18 augustus 14.30 uur RVVH - Slikkerveer (finale Ridderkerk Toernooi)

Andre Stafleu nieuwe trainer Slikkerveer

Geplaatst op: 02-02-2018

Voetbalvereniging sv Slikkerveer is er in geslaagd om de in de regio bekende trainer Andre Stafleu aan zich te binden voor het nieuwe seizoen. De oud-voetballer van Feyenoord, die al bij verschillende clubs in de regio actief was als trainer, waaronder SC Feyenoord, Swift Boys, PPSC en ASWH 2, is op dit moment als trainer bezig aan zijn derde seizoen bij Zestienhoven.

,,De verwachtingen voor Slikkerveer met de komst van Andre zijn groot. Hij heeft natuurlijk veel ervaring, niet alleen zelf lang speler geweest in het betaalde voetbal, maar ondertussen ook als trainer in de regio. Hij zal bij ons aan het einde van het seizoen Danny Wijnstekers gaan opvolgen. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking voor volgend seizoen'', aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Ruud Naaijkens.