Algemene ledenvergadering met veel bestuurswisselingen

Geplaatst op: 01-07-2017

De afgelopen 1 juli 2017 gehouden algemene ledenvergadering werd goed bezocht. Op de agenda stond onder andere het afscheid van de bestuursleden Cees-Jan Crezee (afwezig ivm. vakantie), Dennis Bothoff, Ron Noorlander en Wim Schouten. Daarentegen werden ook weer twee nieuwe bestuursleden benoemd, namelijk Pim Bakker (commerciele zaken) en Jan Snijder (jeugdvoorzitter).

Daarnaast werden het bestuur verrast door de Vrienden van Slikkerveer met een cheque van maar liefst € 8000,-, dat de club goed kan gebruiken.

Ook werd Sylvester van Reede verrast met de titel Vrijwilliger van het Jaar, welke eigenlijk pas volgende week op de medewerkersavond zou worden uitgereikt. Aangezien Sylvester daar niet bij zou kunnen zijn, werd besloten om hem op de ledenvergadering alvast in het zonnetje te zetten voor zijn vele werk voor de club.