Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Algemene Ledenvergadering goed bezocht | sv Slikkerveer
Let op: Zondag 9 augustus 2020: 10.30 uur Slikkerveer - Fc IJsselmonde (vrs) - Let op aanvangstijdstip!

Algemene Ledenvergadering goed bezocht

Geplaatst op: 17-07-2020

De Algemene Ledenvergadering van donderdag 16 juli.2020 werd druk bezocht door de leden. In verband met corona was aanmelden vooraf noodzakelijk, omdat er maar zo'n 50 plaatsen beschikbaar waren in de kantine. Op deze vergadering was een belangrijke rol weggelegd voor onze penningmeester Jeroen Capelle, die eerst terugblikte op de gevolgen van deze corona-periode voor de vereniging. Daarnaast werd de begroting voor het komende seizoen vastgesteld, waarbij het is gelukt om de contributie voor alle leden gelijkt te laten.

In het bestuur waren er ook nogal wat wijzigingen. Eerder hadden Joop van Ettinger en Jan Snijder al aangegeven te stoppen, maar ook Pim Bakker en Shariar Khalili stoppen met hun bestuursfunctie. Gelukkig voor Slikkerveer blijven ze allemaal nog wel via commissiewerk nauw betrokken bij de vereniging. Nieuw in het bestuur werden verkozen Steven van Dongen en Danny Wijnstekers. Door alle wijzigingen binnen het bestuur vonden er ook nog twee bestuursfunctie wisselingen plaats. Rinus Hitzert, die secretaris en vice-voorzitter was werd unaniem benoemd tot voorzitter en Andre de Deugd, die bestuurslid Onderhoud was, werd unaniem benoemd tot secretaris.

Tevens werd afscheid genomen van ''keukenprins'' Hugo van Leenen die de leiding van de kantine over heeft gedragen aan Hennie en Bianca Vogelaar.

Tot slot praatte William Rijsdijk de leden bij over de activiteiten rondom het 100-jarige jubileum. De oorspronkelijk geplande activiteiten van het begin van dit seizoen worden zo goed als allemaal verplaatst naar het einde van het seizoen. Wel zal er een receptie op 7 oktober 2020 plaatsvinden, waarop ook het Jubileumboek zal verschijnen. Maar verdere details worden in de komende weken uitgewerkt.

PS: u heeft het niet gemist in dit overzicht, maar er werden nog 2 Slikkerveerders in het zonnetje gezet, maar dit vinden we wel een apart nieuwsbericht waard, dat zsm. volgt.