Albert Heijn start Sponsoractie van € 10.000,-

Geplaatst op: 27-10-2015

Op maandagavond 26 oktober kwamen in de kantine van sv Slikkerveer zo’n dertigtal Ridderkerkse verenigingen en stichtingen af op de speciale Kick Off avond van de Ridderkerkse en Slikkerveerse Albert Heijn, die werd gehouden. Presentator Jan Dirk Stouten praatte het programma aan elkaar en deed met de aanwezigen een sportquiz, waarbij meteen de eerste sponsormunten te verdienen waren.

Daarnaast lieten Wouter Gudde, commercieel directeur van Excelsior en Peter van Baak, initiatiefnemer van Sponsorvisie aan de aanwezigen zien hoe sponsoring anno 2015 kan werken voor een club of vereniging. Net zo bijzonder als de samenwerking tussen de Albert Heijns uit de Ridderhof en van het Dillenburgplein eigenlijk is. Hans Rustwat supermarktmanager van de AH uit de Ridderhof en Remco en Sylvia Heeren, eigenaren van de supermarkt van het Dillenburgplein vertelden aan de aanwezigen hoe de sponsorsactie, die op zaterdag 7 november van start zal gaan, er uit zal gaan zien. Tot 12 december krijgen de bezoekers van de winkel per € 15,- besteding aan boodschappen een sponsormunt, waarmee gespaard kan worden voor de favoriete vereniging of club. Met dezelfde munt maakt de supporter zelf ook nog eens dagelijks kans op een prijs ter waarde van € 20,- aan boodschappen.