Albert Heijn Dillenburgplein subsponsor bij Slikkerveer

Geplaatst op: 07-10-2013

In de rust van de wedstrijd Slikkerveer tegen OHVV werd in de bestuurskamer het contract ondertekent tussen de voetbalvereniging Slikkerveer en de nieuwe subsponsor Albert Heijn Dillenburgplein. De bekende supermarkt in de wijk Slikkerveer is al jarenlang actief als sponsor voor de vereniging. Albert Heijn eigenaar Remco Heeren, voorzitter Joop van Ettinger en Dennis Bothoff verantwoordelijk voor de commerciële zaken binnen de club zetten de handtekeningen onder het contract.
Voor de bezoekers van de nu nog C1000-winkel sluiten de deuren op woensdag 16 oktober, waarna een grondige verbouwing zal worden doorgevoerd, waarna op woensdag 30 oktober de deuren open zullen gaan van een compleet vernieuwde Albert Heijn Dillenburgplein.
,,Wij zijn er als vereniging natuurlijk uitermate trots op, dat we de Albert Heijn Dillenburgplein als nieuwe subsponsor mogen verwelkomen binnen Slikkerveer´´, vertelt voorzitter Joop van Ettinger.