Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Albert Heijn actie met sponsormunten van start | sv Slikkerveer

Albert Heijn actie met sponsormunten van start

albert-heijn-actie-met-sponsormunten-van-start

Geplaatst op: 08-11-2015

Nadat de Kick Off actie van de twee Albert Heijns in Ridderkerk (Ridderhof) en Slikkerveer (Dillenburgplein) werd gehouden hebben zich maar liefst 31 clubs en verenigingen aangemeld voor de voor de AH Sponsor Actie. Afgelopen zaterdag 7 november was de start van de actie, waarbij het winkelend publiek tot 12 december van de supermarkten per € 15,- besteding aan boodschappen een sponsormunt krijgen. Met deze sponsorsmunten kan gespaard worden voor de favoriete vereniging of club. Ook sv Slikkerveer doet hieraan mee, dus heeft u sponsormunten doneer deze dan via Facebook op de website: ah-dillenburgpein.nl/doneer en steun uw club sv Slikkerveer. Zelf maakt u als supporter met dezelfde munt ook nog eens dagelijks kans op een prijs ter waarde van € 20,- aan boodschappen. 

Tijdens de start van de actie waren veel verenigingen vertegenwoordigd bij de Albert Heijn op het Dillenburgplein. Eigenaren Remco en Sylvia Heeren gingen op de foto met onze voorzitter Joop van Ettinger en bestuurslid Arjan ´t Jong, maar ook van de andere clubs en verenigingen was een rijke afvaardiging aanwezig. In totaal kunnen de clubs en verenigingen in de komende periode samen voor zo´n € 10.000,- met deze actie.

Voor niet-Facebookers kunnen de sponsormunten in de kantine gedoneerd worden in de hiervoor bestemde doos, zodat de vereniging deze munten toch kan verzilveren.
Doe mee ... steun sv Slikkerveer !!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x