AH Dillenburgplein sponsort 1e desinfectiepaal

ah-dillenburgplein-sponsort-1e-desinfectiepaal

Geplaatst op: 27-09-2020

Op zaterdag 26 september 2020 werd de eerste desinfectiepaal geplaatst bij de ingang van de kantine van SV Slikkerveer. Voorzitter Rinus Hitzert nam de sponsorpaal in ontvangst van Albert Heijn Dillenburgplein eigenaar Remco Heeren en Gilbert van Straalen van Sponsorpaal.nl, onderdeel van desinfectie-paal.nl

Remco Heeren ging twee weken terug in de kantine op foto vanwege de voetbalplaatjesactie, die SV Slikkerveer eind oktober start in de Albert Heijn winkel en zag dat bij binnenkomst in de kantine wel desinfecterende middelen stonden, maar ook dat er mooiere mogelijkheden waren. In de eigen winkel stond al een geweldige desinfectiepaal en hij besloot te onderzoeken of wij ook zoiets niet zouden kunnen krijgen. Een geweldige idee en het bleef niet bij een idee alleen, want binnen 2 weken staat de eerste desinfectiepaal al op de club.

,,We zijn heel blij met deze eerste gesponsorde desinfectiepaal. Vanwege alle corona-protocollen is het heel belangrijk om aan de hygiëne te kunnen blijven doen en dit helpt daar enorm bij. Wel hopen we dat andere sponsors nog 1 of 2 van deze palen willen neerzetten, want ook op andere plaatsen in ons complex zouden ze meer dan welkom zijn'', licht voorzitter Rinus Hitzert toe.

,,We doen dit inmiddels door heel het land en met name bij voetbalverenigingen, tennis- en hockeyclubs. Recent hebben we ook nog desinfectiepalen geleverd bij clubs als DHSC en Rhelico''. vertelt Gilbert van Straalen van Sponsorpaal.nl, die voor elke sponsor een naar eigen ontwerp afgebeelde sponsorpaal kan leveren. Meer info over het concept vind je op de website: desinfectie-paal.nl/sponsoring.