Let op: Woensdag 13-12-2017: Keeperstrainingen gaan niet door.

Afsluiting AH Actie bij Slikkerveer

Geplaatst op: 23-12-2016

AH Dillenburgplein organiseerde dit jaar voor de 3e keer een speciale sponsoractie. De actie is het jaarlijks terugkerend feestje van AH voor de Ridderkerkse samenleving, waarbij alle clubs en verenigingen getrakteerd worden.

Tijdens deze actie kregen alle klanten bij Albert Heijn Dillenburgplein een voucher bij elke EUR 15,- aan boodschappen, Deze vouchers konden worden geactiveerd om doelpunten te scoren voor sv Slikkerveer. Bestuurslid Cees-Jan Crezee mocht uit handen van Remco Heeren van AH Dillenburgplein de cheuque in ontvangst nemen in onze eigen bestuurskamer. Slikkerveer heeft uiteindelijk € 245,11 verdiend. Ook alle andere deelnemende verenigingen en insteliingen waren aanwezig bij de uitreiking.

Het bestuur bedankt alle supports en leden voor het sparen voor Slikkerveer en bedankt Remco in het bijzonder voor het houden van deze geslaagde actie.