Afscheidswedstrijd Afendy Roehoeputij verbroedert

Geplaatst op: 07-10-2017

Afgelopen vrijdag 6 oktober 2017 werd er een afscheidswedstrijd gespeeld voor oud-eerste elftalspeler Afendy Roehoeputij op het Sliknest, die meteen gekoppeld werd aan het 97-jarige bestaan van onze vereniging. Het werd een wedstrijd tussen het kampioenselftal uit het seizoen 2011/2012 en een all-star team van oud selectie-  en gastspelers, waarbij de coaching gedaan werd door de trainers Richard Mank en Steef Buijs.

Afendy moest eind vorig jaar noodgedwongen een punt zetten achter zijn actieve spelerscarrière vanwege een zware knieblessure, na 24 jaar voor Slikkerveer te hebben gevoetbald. Nog 1 keertje mocht de van origine middenvelder maar later spelend op de linksback positie de bal opbouwen naar voren en mee ten aanval trekken. Het werd een wedstrijd waarbij vooral de verbroedering voorop stond. Natuurlijk werd er flink gescoord, maar over de uitslag waren de meningen verdeeld, dus die melden we hier dan ook maar niet. Het bleef nog wel lang gezellig op het Sliknest.