Let op: Vrijdag 30 juni 2017: Algemene Ledenvergadering - aanvang 19.30 uur.

Aanmelden voor Tentenkamp 2017

Geplaatst op: 08-05-2017

In het weekend van 01 en 02 juli wordt het jaarlijkse tentenkamp van Slikkerveer weer georganiseerd voor alle F en E teams! De kinderen moeten zich daar voor inschrijven.

Wij verwachten alle kinderen die zich ingeschreven hebben op zaterdag 01 juli om 09.00 uur in de kantine van sv Slikkerveer. We gaan er dan een leuk weekend van maken met allerlei (voetbal)spelletjes en een voetbaltoernooi. U kunt de kinderen de volgende dag, zondag 03 juli om 14.00 uur weer ophalen.

Belangrijk om mee te nemen: slaapzak, luchtbed (niet opgepompt), handdoek, toiletspullen, voetbalkleding, voetbalschoenen, warme/oude kleding, bij slecht weer regenkleding en evt. medicijnen. De kinderen mogen geen zaklamp en/of mobiele telefoon meenemen!!

Eten en drinken hoeft niet meegenomen te worden, daar wordt voor gezorgd. Als uw kind een glutenvrij of ander dieet heeft verzoeken wij u om te overleggen met één van onderstaande personen.
We vragen bij de inschrijving € 5,00 inschrijfgeld. Dit als tegemoetkoming voor de kosten voor het weekend.
Inschrijven kan tot uiterlijk 20 mei via onderstaande strook. Let op vol=vol. Deze kan (incl. de € 5,00)worden ingeleverd bij Jan Snijder (wedstrijdser.) of bij Frida Neeskens ( Coördinator E). Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Frida Neeskens: 06-12321130

Barbara de Roode:  06-33909350 of mail; activiteiten@svslikkerveer.nl

Het inschrijfformulier is verkrijgbaar bij het wedstrijdsecretariaat.