Let op: Dinsdag 16 oktober 20.00 uur Slikkerveer Comb - RVVH Comb --!-- Ivm. storing v/d website kunnen geen foto's geüpload worden, wordt aan gewerkt.

Aanmelden voor Open Dag aanstaande woensdag!

aanmelden-voor-open-dag

Geplaatst op: 17-05-2018

Voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar wordt op woensdagmiddag  23 mei van 14:15 uur tot 17:00 uur de jaarlijkse Open Dag gehouden.

De middag zit vol met verschillende leuke voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie hoofdveld. De voetballers worden begeleid door trainers en spelers van sv Slikkerveer en zoals de laatste drie seizoenen ook door verschillende (oud)profvoetballers: Dit jaar zijn dat Royston Drenthe (oud-Feyenoorder en speler van Real Madrid), Kevin Jansen (NEC) en Shaquille Pinas (ADO Den Haag).

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar opendag@svslikkerveer.nl. Stuur in die e-mail je naam, geboortedatum, e-mailadres en (als je voetbalt) voetbalclub en team om de inschrijving volledig te maken.
Ook op de dag zelf kunnen kinderen zich ter plaatse nog aanmelden.

Ook niet-leden zijn welkom en hebben de mogelijkheid om zich op deze mooie dag in te schrijven bij de vereniging. Ken je dus vriendjes en vriendinnetjes die ook graag willen voetballen? Laat hen zich dan ook inschrijven en misschien voetballen jullie volgend seizoen wel samen bij sv Slikkerveer!

Wat is de bedoeling van de Open Dag?
Het is de bedoeling dat alle deelnemers om 14.15 uur aanwezig zijn in de kantine van sv Slikkerveer om zich aan te melden.

Wat moet je meenemen?
Aangezien er heel de middag hard gesport gaat worden door de jongens en meisjes is het aan te raden makkelijke kleding aan te doen, denk aan een trainingspak of een sporttenue.  Normaal gesproken wordt er op een voetbalvereniging altijd met voetbalschoenen en scheenbeschermers gespeeld, mocht je deze nou nog niet hebben en het zonde vinden om deze voor deze Open Dag aan te schaffen, kun je uiteraard ook gewoon op je sport of gymschoenen komen en ook de scheenbeschermers zijn geen vereiste op deze middag.

Vergeet natuurlijk niet je pen en papier voor een handtekening en aan je ouders te vragen of ze hun camera willen meenemen om voor of na het voetballen met deze bekende voetballers op de foto te gaan!

De gehele middag zal voor iedereen onze kantine open zijn, zodat er na afloop (of voor de supporters tijdens het voetballen) iets te eten of drinken besteld kan worden.