Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Aad Neeskens lid van verdienste | sv Slikkerveer

Aad Neeskens lid van verdienste

1-0
Bekijk alle foto's van: 2015-10-07 Slikkerveer 95 jaar Jubileumwedstrijd>

Geplaatst op: 07-10-2015

Op woensdag 7 oktober 2015 werd ter ere van het 95-jarig bestaan van de vereniging sv Slikkerveer een jubileumwedstrijd gespeeld tussen de Oud Dames 1 en meiden van MB1/MC1. De aftrap werd verricht door oud-dames trainer en erelid Joop Stolk en Ricardo Kieboom, wiens vader Frank enkele jaren geleden zorgde voor een doorstart van het meidenvoetbal binnen de vereniging, maar door een ongeval in 2013 kwam te overlijden.

De wedstrijd zelf was een spannende, die ook nog eens door de regen een extra lading mee kreeg. Nadat het bij de rust nog 0-0 stond, werd in de tweede helft de conditie doorslaggevend. De jonkies wonnen uiteindelijk het duel met 4-0. 

Net voor het einde van de jubileumwedstrijd floot bestuurslid Ruud Naaijkens voor het einde van de wedstrijd op een ander scheidsrechtersfluitje, dan waar scheidsrechter Aad Neeskens de hele avond al zelf op aan het fluiten was. Onder toeziend oog van de (oud-)speelsters, supporters, bestuursleden en leden van de jubileumcommissie Slikkerveer 100 jaar werd Aad Neeskens benoemd tot 'Lid van verdienste' van sv Slikkerveer.

Aad Neeskens is niet alleen wekelijks actief als scheidsrechter binnen de club, hij ontvangt ook de pupil van de week bij thuiswedstrijden, maar is daarnaast een gepassioneerd Slikkerveer-lid, die ook in het verleden zich op vele fronten heeft ingezet als bestuurslid en vrijwilliger binnen de vereniging.


 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x