Let op: Woensdag 13-12-2017: Keeperstrainingen gaan niet door.

A2 4e plaats in Duisburg

Geplaatst op: 22-08-2016

Slikkerveer A2 is op het internationale toernooi in het Duitse Duisburg 4e geworden.

Slikkerveer heeft zich positief laten zien op het internationale toernooi van TUS Duisburg. Er werdt gespeeld op een nieuw super moderne ondergrond, die wij bij Slikkerveer ook graag willen laten aanleggen, het heet: GRAVEL. Onze tegenstanders (allemaal Duits) waren deze ondergrond gewend, en onze jongens hebben hier nog nooit op gespeeld. Er werd door onze spelers en keeper op deze ondergrond natuurlijk geen sleiding gemaakt of gedoken (jaja). Na de eerste onwennige wedstrijd (die bijna logisch werd verloren) raakte de jongens steeds meer gewend aan deze ondergrond. Met als gevolg een 4e plaats, een hele goede prestatie, in een zwaar bezet toernooi.

Een volledige impressie van de wedstrijden is te zien op Slikkerveer-a2.superwuppy.nl.