Zondag: 99-jarig jubileumduel ‘Altstadt generaties’

99-jarig-bestaan-met-altstadt-generaties-2001-2002

Geplaatst op: 01-10-2019

Op zondagmiddag 6 oktober, een dag voor het 99-jarig bestaan, wordt de traditionele jubileumwedstrijd gespeeld. Dit jaar wordt het jubileum luister bijgezet met een reüniewedstrijd tussen de generaties D1, D2 en E1 van 2001/2002 die bij Sportverein Altstadt 1928 meededen aan het internationaal Pinksterentoernooi.

Deze elftallen boekten in de jeugd meerdere successen en beleefden meerdere mooie trips naar Duitsland, en ook naar Tsjechie, Denemarken en België. Uiteindelijk stroomden 13 spelers door naar het eerste elftal. Onder meer Dylan Vrijman, Tristan Koedood, Danny Rijnberk, Ronald en Jeroen Capelle, Ernst Both, Pim Bakker, Richard Sintmaartensdijk, Wesley Malipaard en Colin van Driel zijn nog steeds spelend lid.

De aftrap van deze speciale wedstrijd is om 17.00 uur, nadat het eerste elftal haar thuiswedstrijd tegen WIK heeft gespeeld. Het bestuur nodigt alle spelers, begeleiders, familie, vrienden en supporters uit om hierbij aanwezig te zijn. De kantine blijft ook na de wedstrijd geopend.