7 oktober 2016 – Slikkerveer 96 jaar

Geplaatst op: 21-09-2016

Op vrijdag 7 oktober 2016 viert Slikkerveer haar 96-jarig jubileum. Voorafgaande aan een bijzondere reunie-avond zal er ook vanaf 19.00 uur een wedstrijd plaatsvinden tussen ‘Slikkerveer Legends’ oftewel een team samengesteld uit oud 1e elftalspelers’ en/of vrijwilligers van Slikkerveer en Slikkerveer 5, het kampioensteam en bekerwinnaar van twee seizoenen geleden. De wedstrijd staat onder leiding van Leen de Ruiter, die hiermee ook afscheid zal nemen als scheidsrechter. Entree is gratis.

De Slikkerveer Legends is als volgt samengesteld:
Selectie: Cees van Leenen, Ton Ringlever, Jaap Verhoeven, Ernst Jan Neeskens, Arjan Heinsman, Gert-Jan Brouwer, Danny Noorlander, Remco Tump, Stephen van Driel, Arie van de Nosterum, Ashrul Umarella, Pim van de Keur, Guido Revet, Ton van der Padt, Rene Vissers en Danny Wijnstekers.
Wissels: Leo Assenberg van Eijsden, Michel Brouwer, Piet van Die, William Hoogerbrugge, Cor Markesteyn, Theo Klootwijk, Karel Striegel, Wim Plaisier, Koos de Ruiter, Arie v.d. Steen, Harry Verveer, Ronald Warnas, Arie Werkhoven, Joop Stolk, Ruud Naaijkens, Peet Moerkerken, Dirk Lodder, Bart Ouwens, Siem Lodder, Huug de Graaf, Joop Bode en Cor Ouwens.

Komt allen kijken naar dit spektakel !!!