3 Geslaagde pupillen scheidsrechters

Geplaatst op: 09-03-2016

SV Slikkerveer is weer een aantal pupillen scheidsrechters rijker. In de afgelopen voorjaarvakantie slaagden Ruben Andeweg, Dee Jay van Galen en Damian Stoppelenberg namens SV Slikkerveer voor hun pupillen certificaat. Ze behaalden dit certificaat na een dag vol met theoretische tips en trucs van cursus leider Sander de Brito en na het theoretische gedeelte mochten de in totaal 12 opgeleide scheidsrechters (dus met mede cursisten van RVVH en PSV Poortugaal) een gedeelte van een E wedstrijd fluiten.

Na het fluiten van deze wedstrijdjes en een terugkoppeling van cursusleider was het vervolgens de  hoogste tijd voor de uitreiking van de certificaten en de bij behorende (pupillen) badges. Vanaf heden mogen Damian, Dee Jay en Ruben zich dan ook officieel pupillen scheidsrechter noemen en scheidsrechterscoördinator Dick van der Meer is erg in zijn nopjes met de gecertificeerde scheidsrechters.

“Behalve deze drie pupillen scheidsrechters zijn er ook nog vier heren ( Jan van Rees, Lars Blom, Dimitri Schouten en Rowan Termond) bezig met de cursus vereniging scheidsrechter en als in mei hun cursus afgerond is heeft Slikkerveer er in totaal weer 7 gecertificeerde scheidsrechters bij en dat is een goede zaak”

Nu de opgeleide pupillen scheidsrechters deze cursus met goed gevolg hebben afgerond lonkt een nieuwe uitdaging. Het fluiten van een D wedstrijd en binnenkort zullen hier de voorbereidingen voor gestart gaan worden. Slikkerveer heeft overigens nog steeds ruimte voor nieuwe scheidsrechters ( junioren en pupillen) en ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden om een wedstrijdje te fluiten en wil je ook het scheidsrechters (pupillen) certificaat halen? Neem dan contact op met scheidsrechters coördinator Dick vander Meer via scheidsrechters@svslikkerveer.nl of via telefoonnummer 06-15957265.