Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

28ste editie tentenkamp s.v. Slikkerveer + foto’s

28ste-editie-tentenkamp-s.v.-slikkerveer
Bekijk alle foto's van: 2017-07-01 Tentenkamp deel 1 van 2>

Geplaatst op: 09-07-2017

Voor deel 2 van de foto's: Klik hier

Zaterdag 1 juli. Het kunstgras was door moeder natuur al besproeid. Toch kwamen er meer dan 80 kinderen met hun luchtbed en slaapzak zich melden. Ze keken er al weken naar uit, dus dat beetje water kon de pret niet drukken. Vol enthousiasme begon de ene helft met het eerste kwalificatie toernooi, Terwijl de andere helft met 5 balspellen hun kunsten konden vertonen. Voetbal-bowlen, gatendoek, penalty schieten op Damian en Duco. Maar vooral de snelheidsmeter. Menige bal moest eraan geloven. Binnenkant voet , de wreef en soms een oude punter kwam voorbij. Het record werd gevestigd op 88 km/uur. De eerste pauze viel gelijk in de smaak, heerlijk fruit ( gesponsord door Kevin Brouwer ) . Appels , bananen , watermeloen, verse ananas te veel om op te noemen en tevens voldoende voor het hele weekend. Terug naar het veld om het programma om te draaien. De resultaten waren van de eerste 5 ploegen bekend. Enige spanning voor de andere 5 om goed voor de dag te komen. Zo ook bij de balspellen. Alles werd beoordeeld door onze jeugdscheidsrechters Deejay , Fabian, Max, Jan, Kevin, Job, Rick en Jens. Jongens bedankt.

De eerste lunch, 2 heerlijke broodjes knakworst, ging erin als koek. Wat ook op het boodschappenlijstje van AH Dillenburg stond. Heerlijk zo’n samenwerking met een sponsor. Tijdens de lunch de eerste quiz vragen. Vol energie begonnen we met het middagprogramma. De Penalty cup. De leiders waren hierbij de keepers. Altijd rivaliteit tussen de groepen bij dit spel. Heerlijk om dit schouwspel op het hoofdveld te zien. Inmiddels vloeiden de krachten bij de kinderen weg, tijd voor het avondeten. Het Hollandse frietje met ,en een frikandel of kipnuggets . Ook nu weer een quiz. Vooral de vraag: welk denkbeeldig rugnummer had de nieuwe jeugdvoorzitter in zijn voetbal carriere was een groot struikelblok.
Het avond programma begon met de strijd om de ere plaatsen bij het voetbaltoernooi. Daarna , eindelijk , zeskamp. Na jaren het te hebben uitgesteld, was het nu zo ver. Behendigheidsparcours , baldoorgeefspel , zaklopen en ook het baldoorschopvangspel !!!! Wat dat ook wezen mag. Prachtig gezicht om al die kinderen met de leiders tegelijk op het veld bezig te zien. Voor de organisatie het mooiste moment van de dag. Inmiddels was de zon, die laat in de middag tevoorschijn kwam, onder gegaan. Tijd voor het dierengeluidenspel. In het Rijerpark hadden zich 9 dieren verstopt. Sommige geluiden kwamen niet overeen met de opdracht. Bij onze gegevens stond geen Kroet of Polifinario !! Met de groep het donkere park in, was voor sommige heel spannend. Afgebakend door onze Deniz en Michael , konden ze niet verdwalen. Alle groepen hadden het woord verzameld. De tweede dag was inmiddels aan gebroken. Niet geslapen dan ? Nee, eerst nog een nachtdisco in de kantine en dan pas naar de 2 grote legertenten die op het veld stonden. Een half uur later was alles stil. De nachtdienst in conclaaf, hebben wij ze veel afgemat. Moeten we het programma aanpassen of kijken we morgenochtend hoe de conditie van onze pupillen is. Ze moeten tenslotte om half 8 aan het ontbijt zitten. Onvermoeid zaten alle pupillen aan het ontbijt, wat voor sommige leiders niet gezegd kon worden. Loting eredivisie, stond op het ochtendprogramma. Wie mag eerst uit de bol een ploeg halen. De balletjes werden gehusseld. Wie pakt 010 en wie 020. Of waren er nog die graag voor de kasteelheren gingen. Uiteindelijk een sportieve strijd op het veld en een verrassende uitslag. Het laatste onderdeel stond voor de deur. Met vermoeide benen werd aan een technisch onderdeel begonnen, hooghouden van de bal, de finale. En hoog waren de scores . Bij de JO9 was het record 48 en bij de JO11 haalde hij net niet de 100, bleef steken op 98. Top, na zo’n vermoeiend weekend.

De tweede lunch, en niet zomaar 1. Natuurlijk weer fruit, maar eerst 300 pannenkoeken voor onze kanjers. Gebakken door onze Mirjam en Barbara en hun kleine keuken prinsessen Yara en Milou Tonia kwam vol verbijsterd, die alles verzorgde in de kantine, terug in de keuken. ALLES IS OP !! Traditie getrouw nog 1x het nummer: “Helemaal naar de klote” en daarna buiten op het zijl met Zwitsal besmeurd, BUIKSCHUIVEN.

Bedankjes en prijsuitreiking bleef over. Dank voor onze Supersub  , Danny Noorlander. Ook onze leiders:  Marcel , Dimitri, Arnold , Damion , Jesse , Sem , Littie , Ronald ,Frank , Kenchi en Rene. Onze sponsoren, verworven door onze “Motor” van het evenement Frida Neeskens :
Worldwide Crystal Dreams
Pinas Sport Academy
C en C
For Real
Frenoflex
MEM Benelux
Kieboom
Machinefabriek Barth
Attent
Super bedankt.

Dan de bekers, die op het laatst zijn uitgereikt. Het hardste schot, De beste danser, De grootste snurker, De uitslaper, De pechvogel, De sloddervos, De vrolijkste noot, De beste helper en de winnaar: Groep “For Real” o.l.v. Damian ( met Ei shampoo )
Wat mij betreft is er maar 1 winnaar dit weekend : Alle Kinderen.

Bedankt Slikkerveer
Groet, Jan SnijderSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x