25e Editie tentenkamp

25e-editie-tentenkamp

Geplaatst op: 14-05-2014

Op 28 en 29 juni staat eindelijk weer het tentenkamp voor alle F en E pupillen op het programma. En niet zomaar 1, het is de 25e keer dat dit georganiseerd wordt.

De voorbereidingen zijn al een tijdje in volle gang, maar wij kunnen niet wachten tot het zover is. Net als alle voorgaande jaren zullen we deze dagen weer spelletjes gaan doen en een voetbaltoernooi houden op het terrein van sv Slikkerveer. Ook zal het jaarlijkse dierengeluidenspel niet ontbreken en 's nachts zullen we weer met z'n allen in één grote tent slapen.

Het tentenkamp kan alleen slagen met behulp van vrijwilligers en sponsoren. Nu kan (helaas) niet iedereen als vrijwilliger aanwezig zijn, omdat we dan meer vrijwilligers zouden hebben als kinderen. Daarom heeft de organisatie van het tentenkamp de nodige mensen al benaderd om met het tentenkamp te helpen. Sponsoren zijn echter altijd welkom. Voor info hierover graag contact opnemen met Ingrid de Kreek.

Dit jaar vragen we € 5,00 inschrijfgeld wat gezien kan worden als 'statiegeld'. Deze € 5,00 krijgt je weer terug als je je de 28e komt melden voor het tentenkamp. De reden hiervan is dat er vorig jaar 24 kinderen niet zijn komen opdagen die zich wel ingeschreven hadden. Inschrijven voor het tentenkamp 2014 kan je doen door het formulier dat je van je trainer/leider ontvangt in te vullen en weer in te leveren (inclusief € 5,00) bij je trainer/leider of bij Ingrid de Kreek of Esther van Noordenne.

We willen dit jaar dat iedereen, dus ook als je niet komt, het formulier invult en inlevert. Zo weten we hopelijk zeker hoeveel kinderen er komen en komen we achteraf niet voor verrassingen te staan.

Graag inschrijven vóór 24 mei

Hopelijk tot 28 juni.