20-ste editie Six to Six toernooi

20-ste-editie-six-to-six-toernooi

Geplaatst op: 18-06-2017

Op zaterdag 24 juni 2017 wordt het jaarlijkse Six to Six toernooi gehouden bij voetbalvereniging Slikkerveer. Inmiddels is het al weer de 20e editie van het Aad van Buren Six to Six Businesstoernooi, dat begint om 12.00 uur.  Maar liefst zestien seniorenteams gaan op het Reijerpark de strijd aan om de felbegeerde eerste plek.  Deelnemende teams zijn verdeeld over een prestatieve poule en recreatieve poule.

In de recreatieve poule spelen teams van JOWA Holland, Taveerne Den Dill, Resoort Reclame, FinAmi, SGS, Fc Catenaccio, Quooker en The Oldtimers.

In de prestatieve poule staan tegenover elkaar de teams van Frenoflex,  Meuzelaar Installatietechniek, VMR geveltechniek, Bloemsierkunst Neelysha, Resoort Reclame, Hassink, Palletbedrijf Lans en Elbe Rijn Lloyd.

Vanaf 16.00 uur wordt de sfeer nog eens extra verhoogd door muzikale optredens van John van Krimpen. Bezoekers zijn van harte welkom om de spelers op het veld van Slikkerveer in het Reijerpark aan te komen moedigen.  Het jaarlijkse toernooi wordt georganiseerd door de Businessclub van Slikkerveer, oftewel de Vrienden van Slikkerveer.