18 Jubilarissen bij Slikkerveer

Geplaatst op: 04-01-2017

Op de nieuwjaarsreceptie van sv Slikkerveer van dinsdag 3 januari jl. werden maar liefst 18 jubilarissen in het zonnetje gezet. Klapstuk van de avond werd de huldiging door voorzitter Joop van Ettinger van Arie van Beek en Theo Jagt, die beide 75 jaar lid zijn van Slikkerveer en een prachtige fotowall mochten presenteren aan de aanwezigen. De fotowall was een kado van de Vrienden van Slikkerveer aan de vereniging en bevat een groot scala aan foto’s uit het verleden, maar ook uit het heden.

Door omstandigheden waren niet alle jubilarissen aanwezig, maar de meesten lukten het wel om de bloemen en bijbehorende speldjes in ontvangst te nemen. Dennis Bothoff, Daan Koekebacker en William Hoogerbrugge werden gehuldigd vanwege het 25-jarig lidmaatschap. 40 Jaar lid zijn Michel Brouwer, Erwin Dekkers, Arjan Heinsman, Koos Wernke, Arnoud Peijs en  Arjan ’t Jong. Precies 50 jaar lid zijn Arie Sintmaartensdijk, Ad Klomp, Pieter van Die en Joop Bode. Al 60 jaar lid zijn Leo van Wingerden, Joost de Jong en Piet de Bilde. Voorzitter Joop van Ettinger blikte daarnaast terug op het afgelopen jaar en keek positief vooruit naar 2017, niet in de minst vanwege de flinke stijging van het ledental, die zich afgelopen jaar heeft ingezet bij met name de pupillenteams naar bijna 900 leden.

Aan het einde van het officiele gedeelte overhandigde erelid Gerard Hagendijk aan voorzitter Joop van Ettinger een cheque van de Club van 50 van maar liefst € 2500,- voor de Jeugdafdeling.