Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

17e SIX to SIX Aad van Buren Businesstoernooi 2014

17e-six-to-six-aad-van-buren-businesstoernooi-2014

Geplaatst op: 18-06-2014

De voorbereidingen zijn zo goed als afgerond en we zijn er klaar voor.

In tegenstelling tot de eerdere 16 edities is het voor het eerst dat het Six to Six Businesstoernooi plaats vindt op een vrijdagavond, t.w. volgende week vrijdag 20 juni 2014 vanaf 18.00 uur.

Het toernooi zal weer bestaan uit 8 recreatie teams en 8 prestatie teams, welke strijden om de felbegeerde wisselbokaal. Na afloop is er natuurlijk de prijsuitreiking en zal zanger Hans zijn zangkunsten laten horen en de avond op zijn Slikkerveers afsluiten.

Verder zijn we verheugd dat we op deze avond ook het Rotterdams Shantykoor hebben weten te strikken voor twee optredens. (19.00 en 20.00 uur). Deze vermaarde zeebonken uit Nederland zullen met hun repertoire, die de soms meest erbarmelijke omstandigheden van de zeeman en het lijden van de zeemansvrouw uit die tijd in herinnering brengen, en Ierse ballades de sfeer er al vast goed in brengen. Ben je benieuwd hoe dat klinkt, kom dan gerust even langs en laat je naar de sfeer voeren van de houten boten, ijzeren mannen.

Onderstaande bedrijventeams nemen deel aan Six to Six 2014:

Frenoflex 
Oossanen Cleaning
Groenenboom transport
Taveerne Den Dill
Quooker
HCA Project Support 
Hassink BV 
Palletbedrijf Lans 
Meuzelaar Installatietechniek
Resoort Reklame
Adviesgroep JMH 
Start & Finish 
VMR Geveltechniek 
ZBN Zonwering

Uiteraard is iedereen uitgenodigd om deze avond te genieten van vocale en sportieve prestaties in onze gezellige kantine.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x